Ropa computer

ICT partners

OCR software

Wil je oude archiefstukken digitaliseren? OCR software helpt je bij het inscannen en verwerken van informatie uit oude documenten en boeken.

Digitaal archief

Zorg voor een digitaal archief om jouw werkprocessen nog verder te optimaliseren en versnellen.

ERP Systemen

Met goede software pakketten kun je veel administratie werkzaamheden automatiseren, daarnaast kun je met sensoren en tags zorgen dat je voorraadbeheer altijd op orde blijft. De software die hiervoor gebruikt wordt is ERP software. Lees alles over de Definitie ERP en wat dit kan doen voor jouw bedrijf.

Mooie kantoorinrichting

Richt je kantoor strak en sfeervol in met mooie bureau’s en mooie bureaustoelen. In de webshop van Desko Kantoormeubelen vindt je bureaustoelen voor ieder kantoor.

Online aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Een goede aansprakelijkheidsverzekering is erg belangrijk voor het geval je schade veroorzaakt aan anderen of andermans bezittingen. Op verzekeringen.nl kun je de verschillende aanbieders vergelijken.

Laptop laten repareren

Ben je woonachtig in Friesland? Dan kun je je laptop laten repareren bij Computerexpert.nl.

Creoserver.com

Gebruikte IT producten vind je bij Creoserver.com . Gedegen IT oplossingen vind je bij Creoserver.com. Het zijn occasions met een scherpe prijs, omdat je geen nieuwprijs hoeft te betalen spaar je geld uit. Ontdek de mogelijkheden.

Etiketten

Bedrukte etiketten laten maken? Etiketten zijn een goede manier om je bedrijf op de kaart te zetten. Een etiket maakt een productverpakking af. Handig om een logo of informatie op te ztten.

Computer reparatie Leeuwarden

Snel een professionele computer reparatie Leeuwarden ? Petapc.nl is de expert als het gaat om reparaties van tables, laptops en desktops.

Reparatie van mobiele telefoons

Bij MobieltjesDokter in Lelystad kun je terecht voor alle soorten mobiel reparatie, zo ook voor een iPhone reparatie of losse iPhone onderdelen. Maak snel een afspraak of stuur je telefoon op.

Productieprinters

Snel en veel printen met productieprinters . Je kunt met een productieprinter wel tot zo’n 700.000 printjes maken. Ideaal als je veel printmateriaal produceert. Kopen, leasen of huren: een productieprinter is bereikbaar voor ieder bedrijf.

3D printers en filament

Print je eigen producten in 3D, direct vanaf je computer. Hiervoor moet je alleen een 3D printer en filament kopen.

ICT-producten duurzaam verpakken

Verpakkingsmateriaal van Paperfoam is gemaakt van papier en volledig eco-friendly en herbruikbaar. Stop vandaag met het beschadigen van het milieu en stap ook over op papier.

Beamers en schermen huren

Voor tijdelijk gebruik van schermen en beamers kun je eenvoudig terecht op de website van Beamer huren. De prijzen zijn zeer scherp en de electronica is van goede kwaliteit.

Draag bij aan betrouwbare processen en kwaliteit

Met de lean Six Sigma green belt heb je de handvaten om processen meer betrouwbaar en kwalitatief beter te maken. Volg deze training bij 5ST3PS, de opleider voor Six Sigma.

Verstelbare werkplekken

Met een verstelbaar bureau zijn medewerkers flexibel in het staan en zitten. Hierdoor kunnen ze tijdens een dipje even gaan staan. Mensen zijn niet gemaakt om de hele dag te zitten.

iPad laten repareren

Vertoont je iPad kuren? Ga dan voor iPad reparatie Haarlem naar VistaRepair. De reparatie wordt nog dezelfde dag uitgevoerd.

iPad laten repareren

Vertoont je iPad kuren? Ga dan voor iPad reparatie Haarlem naar VistaRepair. De reparatie wordt nog dezelfde dag uitgevoerd.

Bedrijfskritische communicatie

Om veilige communicatie binnen bedrijven te garanderen zijn private LTE netwerken onmisbaar. Hiermee zijn onder meer wachtwoorden en documenten veiig te versturen, omdat het netwerk onafhankelijk van het publieke netwerk opereert. Voor meer informatie verwijzen we naar disseldorptechniek.nl.

Aanbevelingen voor CRM-systemen

Het is soms niet eenvoudig om te kiezen tussen de verschillende CRM-systemen die beschikbaar zijn. Kijk voor meer informatie op de website www.crmoverzicht.nl

Over ons

Op onze site lees je over zaken die spelen in de IT-wereld.

Contactgegevens

Via info @ ropacomputer.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden