Ropa computer

Kosten voor een zakelijke verzending: lees het in dit blog

Geplaatst op

Een zakelijk pakket versturen naar het buitenland of binnen Nederland; de kosten hiervan kunnen per pakketje enorm verschillen. In dit blog vertellen we je over de 3 factoren die invloed hebben op de prijs van het verzenden van een zakelijk pakketje.

De bestemming van het pakketje

Uiteraard betaal je voor een pakketje dat naar Nieuw Zeeland moet meer dan voor een pakketje naar Amsterdam. De tarieven verschillen per vervoerder, dus het is belangrijk om van tevoren de prijzen van verschillende vervoerders te vergelijken. Op parcelparcel.com kun je hier een handige tool voor vinden.

Wel of geen verzekering

Een pakketje is goedkoper om te versturen als deze niet verzekerd is; let wel dat, stel dat het pakketje beschadigd of vermist raakt, je geen recht op onkosten hebt. De hoogte van de verzekeringspremie hangt af van het type goederen dat je wil verzenden. Het besparen op de verzekering van een pakketje is niet aan te raden.

Het aantal pakketjes

De vervoerder van het pakketje baseert zijn prijs op het aantal pakketjes dat je verstuurd wil hebben; hoe meer pakketjes je verzendt, des te lager zijn de kosten. Het is eventueel  mogelijk om afspraken te maken met je vervoerder voor een voordeliger tarief. Een andere factor voor het bepalen van de prijs voor het versturen van een pakketje is de grootte; hoe groter het pakketje, hoe duurder.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je over zaken die spelen in de IT-wereld.

Contactgegevens

Via info @ ropacomputer.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden