Ropa computer

Tweedehands printers: een prima idee!

Geplaatst op

Wanneer je een bedrijf start of behoefte hebt aan een drukmachine, is de eerste gedachte om een nieuwe te kopen. Het is allemaal glanzend en nieuw, maar het heeft een groot prijskaartje; om nog maar te zwijgen van de kosten van de bijbehorende tonercartridges. Er is een voordeliger alternatief, namelijk tweedehands drukmachines. We nemen in deze blog de voordelen van het gebruik van gereviseerde drukmachines in je bedrijf. Dus snel een tweedehands printers kopen

Het is goedkoper

Ten eerste is het kosteneffectief. Dit type machine is al eerder gebruikt en is in een bijna nieuwe staat gebracht. Het werkt net zo goed als een nieuw apparaat, maar het kost veel minder omdat het gebruikt en gereviseerd wordt. Een nieuw apparaat kost je honderden euro’s (professioneel), vooral als je een groot apparaat nodig hebt dat een groot aantal afdrukken per dag kan verwerken. Overweeg niet om een thuisprinter te kopen als je een bedrijf hebt met veel personeel. De thuisprinter is ontworpen om een klein aantal afdrukken per week te verwerken en zal niet in staat zijn om de dagelijkse printruns aan te kunnen. Na een paar maanden zul je hem moeten vervangen omdat hij boven zijn capaciteit zou worden gebruikt. Je moet een printer krijgen die een grote printcapaciteit aankan voor een bedrijf. Hoewel het aan te raden is om je personeel te trainen om zo min mogelijk papier en toner te verspillen, omdat dit ook hun ecologische voetafdruk vergroot.

Duurzaam

Gereviseerde printmachines zijn een middel om te recyclen. Het gebruikte apparaat wordt niet weggegooid, maar opgeslagen en hergebruikt. Dit is een geweldige manier om de levensduur van dit apparaat te verlengen. Door te investeren in een gereviseerd apparaat bespaar je op de stortplaats en minimaliseert je de CO2-voetafdruk. Stel je voor: al die printeronderdelen die je uit de afgrond van het afval hebt gered. Bovendien betekent dit dat er twee minder drukmachines worden gemaakt.

Conclusie

Gereviseerde drukmachines zijn een rendabele en milieuvriendelijke manier van consumeren. Ze kunnen dezelfde hoeveelheid werk aan als een nieuw apparaat, omdat het ding volledig wordt gerestaureerd. Het verlaagt je kosten en het spaart het milieu een apparaat per keer. De volgende keer dat je een printer nodig hebt, overweeg dan een van deze machines voor je bedrijf.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je over zaken die spelen in de IT-wereld.

Contactgegevens

Via info @ ropacomputer.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden